T-bane og Åpningstider

Onkel Tomms Hytte har en unik beliggenhet i naturskjønne omgivelser ved Øvresetertjern, Tryvann og inngangen til Nordmarka. Vi tilbyr å hente og levere barna deres til og fra barnehagen med t-bane fra Majorstuen.

Frognerseterbanen, Linje 1 - er vår hovedtransport til og fra barnehagen.

Levering Majorstuen kl. 08.10 - Avgang kl. 08.13
Hjemreise Voksenkollen stasjon kl. 15.44 - Ankomst Majorstuen kl. 16.14
Det er fullt mulig å levere/hente på de øvrige stasjonene, se Ruters tidtabell.

En ansatt fra hver hytte vil stå klar til å ta i mot deres barn i 2. vogn, 1. dør om morgenen og ved henting på ettermiddagen.

Det er også mulig å levere direkte i barnehagen på Tomms Hytte.
Åpningstid Tomms Hytte 07.45-16.30

Beregn oppmøte på stasjon for levering og henting i god tid før forventet ankomst, ca. 5-10 minutter.
Dette for en god start og avslutning for deres barn.

Hver hytte har sin friluftsmobil som er operativ fra kl.08.10-16.30

Tomms: 45 28 37 87
Vidsyn: 93 45 97 28
Elghytta: 45 28 36 34

Husk:

• Den som leverer barnet må holde avstand til toget til det har stoppet opp, og holde barnet i hånden.
  • Man må være oppmerksom på avstand mellom tog og plattform, og også lære barna om dette.
  • Etter levering må man trekke godt bort fra togsiden og bak sikkerhetslinjen. Dette for å sikre at både de som er på plattform og de som er om bord er trygge under togets avgang.
  • Det er hyggelig at den som leverer barnet vinker når døren er lukket, men dette må skje i trygg avstand fra toget. Man må ikke lene seg frem mot togsiden.
  • Det er viktig at beskjeder som fører gir over høyttaler blir etterkommet.

Legger ved lenke til brosjyre om trygg reise med barn på T-banen: