Søk plass hos oss! - landing page

Å velge en Norlandia-barnehage er å velge det beste for ditt barns fremtid. Søk barnehageplass hos en Norlandia-barnehage, i dag!

Hvorfor velge Norlandia?

Det er flere grunner til å velge Norlandia, her er noen av dem:

• Vi har Norges beste barnehage - i 2018 vant en av våre barnehager prisen som "årets barnehage" fra PBL (Private Barnehagers Landsforbund).
  • Vi vil være best på barnehagemat - "Mat med smak" er Norlandia-barnehagenes måltidskonsept hvor vi tilbyr sunn og variert mat. Barna deltar også i matlagingen.
  • Verden trenger nysgjerrige barn - Norlandia er opptatt av at barna får utforske og oppdage nye ting hver dag. Hvert år har vi nye fokusområder. I år er temaet "Go Green" hvor barna lærer om miljøet.
  • En god start - å begynne i barnehage er et stort skritt for barn og foreldre. Vi i Norlandia gjør alt vi kan for at barnet ditt skal ha en trygg og komfortabel start i barnehagen. Les mer om dette her (PDF nedlastning).

Interessert i å søke?

Finn en Norlandia-barnehage  i nærheten av deg!