Barnehagens ledelse

Line .

Stilling: Daglig leder

Har vært ansatt i Onkel Tomms Hytte siden januar 2007. Utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Oslo vår 2002, og har videreutdanning Grunnleggende lese-, skrive- og matematikkopplæring for barn opp til 4. klasse. Fullført Nasjonal lederutdanning for styrere - Master of Management Program på Handelshøyskolen BI. Avsluttet Vår 2018 veiledningstudie på Oslo Met. Vil høsten 2018 også være Prosessveileder på BI for Lederutdanning for Pedagogiske ledere i barnehagen.

Therese .

Stilling: Kontormedarbeider

Elghytta

Ela Yalcin

Stilling: Annet

Gry .

Stilling: Fagarbeider

Thea .

Fredrikke C .

Permisjon

Espen .

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer ved HIOA vår 2017. Jobbet på Onkel Tomms Hytte siden 2006. Tidligere studert et år pedagogikk på Høgskolen i Lillehammer, samt en nordisk bachelor i friluftsliv fra Høgskolen i Bø i Telemark. Har også et halvt år i Tropisk friluftsliv/idrett fra Dominikanske Republikk. Har gått Sommer som Vinter, og fullført ulike kurs som skiinstruktør i Telemark, langrenn og snowboard. Andre interesser er generelle utendørs aktiviteter, som jakt, fiske, nedover- og bortover ski.

Tomms

Andrè .

Stilling: Assistent

Fredrik Stensbøl Dyrøy

Hannah .

Stilling: Fagarbeider

Idunn Pernille Vik

Vidsyn

Ingeborg .

Stilling: Barnehagemedarbeider

Oda .

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer fra Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim høst 2015. Har fordypning i barns lek og læring i naturen. Kommer opprinnelig fra Mosjøen, og har stor tro på at natur og uteliv som arena for barns trivsel og utvikling. Etter et år i en friluftsbarnehage i Trondheim startet Oda på Onkel Tomms Hytte høst 2017. Hobbyer og interesser er skiturer, styrketening og være med venner.

Silvia .

Stilling: Fritidspedagog

Startet å jobbe i Onkel Tomms Hytte som pedagogisk leder høst 2016. Fra høst 2017 skal hun jobbe som idrettspedagog, med mål om å tilrettelegge for ulike aktiviteter og ha et fokus på mat og kosthold i barnehagen. Utdannet Idrettspedagog ved Høgskolen i Lillehammer, og tatt påbygningsstudie i fysisk aktivitet og funksjonshemming på Norges Idrettshøgskole. Har tidligere vært aktiv langrennsløper, og trives godt både på bortover- og nedoverski. Har selv to barn.

Vilde .

Vikar

Jørgen .

Stilling: Vikar

Jobbet i Onkel Tomms Hytte siden høst 2016-vår 2019. Har tidligere studert medievitenskap og sosiologi ved NTNU. Gjennom ungdomsårene har Jørgen drevet aktivt med kampsport, både som utøver og instruktør. Naturen har vært viktig siden tidlig barndom, og dette ønsker han å videreføre også til dagens barn som vokser opp i en teknologisk tidsalder. Hobbyer og interesser utenom jobb er ski, fiske, jakt eller en søndagstur med bål og noe varmt i koppen. Har nå begynt å studere filmvitenskap og vil ved anledning kunne stille som vikar.