Barnehagens ledelse

Line .

Stilling: Daglig leder

Har vært ansatt i Onkel Tomms Hytte siden januar 2007. Utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Oslo vår 2002, og har videreutdanning Grunnleggende lese-, skrive- og matematikkopplæring for barn opp til 4. klasse. Fullført Nasjonal lederutdanning for styrere - Master of Management Program på Handelshøyskolen BI. Avsluttet Vår 2018 veiledningstudie på Oslo Met. Vil høsten 2018 også være Prosessveileder på BI for Lederutdanning for Pedagogiske ledere i barnehagen.

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet førskolelærer ved Høgskolen i Østfold vår 2012, med fordypning i utefag. Senere fullført master i spesialpedagogikk, med fordypning i psykososiale vansker ved Universitetet i Oslo vår 2016. Har og 30 studiepoeng i Idrett grunnfag, fra et semester på Bali. Er fra høst 2017 deltidsstudent på BI, hvor hun studerer Nasjonal lederutdannelse for Styrere i barnehage. Er stedsfortreder for Line. Er også, sammen med Silje på Elghytta, praksisveileder for barnehagelærerstudenter ved HIOA. Hobbyer og interesser utenom jobb er friluftsliv, styrketrening, og være med venner og familie.

Therese .

Stilling: Kontormedarbeider

Elghytta

Julie .

julie-b-h@hotmail.com

Sara .

s.fillingsnes@gmail.com

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer fra NTNU 2013, med fordypning i fysisk fostring og utefag. Et år på folkehøyskole med friluftsliv, samt 30 studiepoeng Idrett grunnfag. Er praksislærer for studenter på barnehagelærerutdanningen ved HIOA. Hobbyer og andre interesser er fjellturer, teltur, fisking, dykking og paragliding. Ellers glad i strikking og generelt håndarbeid.

Fredrikke C .

Espen .

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer ved HIOA vår 2017. Jobbet på Onkel Tomms Hytte siden 2006. Tidligere studert et år pedagogikk på Høgskolen i Lillehammer, samt en nordisk bachelor i friluftsliv fra Høgskolen i Bø i Telemark. Har også et halvt år i Tropisk friluftsliv/idrett fra Dominikanske Republikk. Har gått Sommer som Vinter, og fullført ulike kurs som skiinstruktør i Telemark, langrenn og snowboard. Andre interesser er generelle utendørs aktiviteter, som jakt, fiske, nedover- og bortover ski.

Permisjon

Tomms

Andrè .

Frida .

Ola .

Stilling: Idrettspedagog

Startet på Onkel Tomms Hytte høst 2017. Har tidligere jobbet som kroppsøvingslærer og som assistent ved AKS. Har en mastergrad i idrett og pedagogikk. Har undervis i Taekwondo, i skileik og i dans. Har også arrangert sommer- og høstleirer for barn. Har bred erfaring innen varierte aktiviteter, som klatring, parkour, dans, yoga, kampsport og friluftsliv. Ola anser seg selv som aktiv, sprudlende og omsorgsfull. Andre interesser er fysisk aktivitet, med et ønske og drøm om å skape bevegelsesglede hos barn og unge.

Vidsyn

Oda .

Stilling: Pedagogisk leder

Utdannet barnehagelærer fra Dronning Mauds Minne Høgskole i Trondheim høst 2015. Har fordypning i barns lek og læring i naturen. Kommer opprinnelig fra Mosjøen, og har stor tro på at natur og uteliv som arena for barns trivsel og utvikling. Etter et år i en friluftsbarnehage i Trondheim startet Oda på Onkel Tomms Hytte høst 2017. Hobbyer og interesser er skiturer, styrketening og være med venner.

Silvia .

Stilling: Fritidspedagog

Startet å jobbe i Onkel Tomms Hytte som pedagogisk leder høst 2016. Fra høst 2017 skal hun jobbe som idrettspedagog, med mål om å tilrettelegge for ulike aktiviteter og ha et fokus på mat og kosthold i barnehagen. Utdannet Idrettspedagog ved Høgskolen i Lillehammer, og tatt påbygningsstudie i fysisk aktivitet og funksjonshemming på Norges Idrettshøgskole. Har tidligere vært aktiv langrennsløper, og trives godt både på bortover- og nedoverski. Har selv to barn.

Jørgen .

Stilling: Assistent

Jobbet i Onkel Tomms Hytte siden høst 2016. Har tidligere studert medievitenskap og sosiologi ved NTNU. Ved siden av stillingen i barnehagen, jobber Jørgen en dem med kreativt, primær med videoproduksjon. Gjennom ungdomsårene har Jørgen drevet aktivt med kampsport, både som utøver og instruktør. Naturen har vært viktig siden tidlig barndom, og dette ønsker han å videreføre også til dagens barn som blir oppvekst i en teknologisk tidsalder. Hobbyer og interesser utenom jobb er gå på ski, fiske, jakte eller en søndagstur med bål og noe varmt i koppen.

Andre ansatte